UIT DE OUDE DOOS: DEEL 3

Een fragment uit ZDH - Texelse Boys: Bert Witte (Texelse Boys) weet met een ferme kopstoot keeper Sander Stolk te passeren, maar de deklat staat succes in de weg. De wedstrijd zou eindigen in een 2-1 overwinning voor de Zwaluwen. Verder zijn op de foto te zien: helemaal links Joop Rommets en helemaal rechts Denhard van der Slikke. Tussen Stolk en Van der Slikke is Jan de Wit te zien. Die volgens Piet Zijm nog steeds wordt gemist bij ZDH.

ZDH - Texelse Boys werd gespeeld op zondag 4 oktober 1992. De thuisploeg kwam 1-0 voor uit een vrije trap van Nanning Kikkert. Bert Witte wist dat kunstje voor de Boys te herhalen. Maar Roald van der Slikke bezorgde ZDH de "2" punten. (
Foto: Texelse Courant)

Foto van de jubileumwedstrijd ter eren van het 60-jarig bestaan van sv ZDH. De wedstrijd ging tussen een team van Texelse sterren en de 'oud-internationals'. De wedstrijd is nog bekend vanwege het feit dat de mussen dood van het dak vielen. Die dag in augustus was de warmste van de zomer van 1991. (Foto: Texelse Courant)

Op de foto:
Staand vlnr: Henk de Ruyter, Epi Drost, Ben Wijnstekers, Ronald Biesboer, Ronald vd Wetering, Kick vd Vall, Peter Boeve, Wim Suurbier, Kees Schoemaker, John Oude Wesselink, John Rep, Joop Stoffelen (coach oud-int), Dick Schneider, Jan Beens (grens), Arie Dijker (grens), Theo Houterman (scheids), Pier Tol, een begeleider, Henk Wery, een verzorger en Wim Rijsbergen.
Gehurkt vlnr: Sander Stolk, Ruud vd Wetering, Maurice Kaspers, Jan de Wit, John List, Joop Rommets, Bram Brouwer, Wally van Beek, Wilke Wassenaar, Vincent Kaspers, Bernard Ipenburg en Bert Witte.

<<<  TERUG   >>>