8 januari 2011: ZDH - VEW  5-1  (4-0)

 
"Zwaluwen verslaan VEW"
 
ZDH heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen VEW uit Heemstede met 5-1 gewonnen. VEW speelt in de zaterdag 4de Klasse D en was op Texel voor een kort trainingskamp. De gebroeders Michiel en Niels Dekker spelen voor VEW en hebben samen in 361 wedstrijden 134 goals (alle duels meegerekend) gemaakt voor de club uit Den Hoorn.
Beschrijving goals: Jelmer Bomas kreeg met behulp van een verdediger van VEW een dieptepass van Jonas Leenhouts onder controle en schoot 1 op 1 met de keeper raak. Na een paar heupbewegingen soleerde Pieter-Jan Eelman door de defensie (2-0). Uit een vrije trap van Pieter-Jan Eelman kopte Hidde Struick fraai raak door de bal in de lange hoek te leggen. Voor de rust schoot Daan Wessels een vrije trap via de onderkant van de lat binnen. Mike de Bruijn werd diepgestuurd door een verdediger van VEW (!) en schoot de bal langs de keeper. Het slotakkoord was voor Niels Dekker, die net als vorige week in de nieuwjaarswedstrijd, de eer mocht redden. Na een actie schoof hij de bal uit een lastige hoek knap binnen.
 
8 januari 2011: ZDH - VEW  5-1  (4-0)
ZDH: Daniël Bakker - Peter Zijm, Bart Boogaard, Hans Berbée en Daan Wessels - Jonas Leenhouts, Remco Boogaard, Hidde Struick en Pieter-Jan Eelman - Jelmer Bomas en Maurits Lap. Doorlopende wissels: Arjen Lap, Mike de Bruijn, Marcel Boone, Sjoerd Oosterhof en Gijs de Graaf.
Scoreverloop: 1-0 Jelmer Bomas (Jonas Leenhouts), 2-0 Pieter-Jan Eelman (actie), 3-0 Hidde Struick (Pieter-Jan Eelman), 4-0 Daan Wessels (vrije trap), 5-0 Mike de Bruijn (actie) en 5-1 Niels Dekker.
Bijzonderheid: Bij VEW, zaterdag 4de klasser, speelden de gebroeders Niels en Michiel Dekker (ex spelers van ZDH).
Scheidsrechter: T. Arnout
 

Terug

s.v. ZDH - Sportvereniging Zwaluwen Den Hoorn - Witteweg 8 - 1797 RR Den Hoorn, Texel

TEL: 0222-319352 - EMAIL: medebruijn@hotmail.com